Selamunaleyküm.

Foruma yeni üye olanların kendilerini tanıtabileceği, site kullanıcılarına "Merhaba" diyebileceği bölüm.

Mesajgönderen Muratkaradeniz » 28 Kas 2011, 16:26

Cennet mekan Sultan Abulhamit Han adına yapmış oduğunuz site gerçekten harika. Ben deniz Murat,Haşmetli padişahın hizmetlerinde bulunanların torunuyum. Dedem ve büyükannem yıllarca Yıldız sarayında ALLAH Dostu atamızın hizmetlerinde bulundular. Mübareğe karşı sevgim saygım sonsuz,çok seviyorum onu. Ecdadımızın her biri mümtaz bir şahsiyet ve bizim için çok önemlidir ama Koca Sultanın yeri gönlümde hep bambaşkadır. Onun adına açmış olduğunuz siteyi yeni farkettim ve hemen kayıt olmak istedim. Bu site yapımında emeği geçenlerden ALLAH Razı olsun. Sizlere kolay gelsin diyorum başarılarınızın devamını diliyorum...
Muratkaradeniz
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Mesajgönderen Şatibi » 29 Kas 2011, 10:52

Aleykum Selam kardeş,
İyi dilekleriniz için Allah razı olsun... Ailemize hoşgeldiniz... konumunuzdan dolayı sizinde mutlaka belgelerinizle paylaşacaklarınız vardır diye ümit ediyor ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...saygılarımla.
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme!
Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Kullanıcı avatarı
Şatibi
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen Kalemdar » 07 Ara 2011, 14:52

Aleyküm Selam hoşgeldiniz. Kıymetli takdir ve temennileriniz için müteşekkiriz Allah razı olsun. Katılımınızın daimi olması dileği ile...
Hâlık-ı arzu semâya eyleriz hamdü senâ,
Ahmed-i Muhtâr'ı kıldı âleme nûr-ı hüda.
Kalemdar
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen Muratkaradeniz » 18 Ara 2011, 20:03

ALLAH Razı olsun teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için. Elimizde büyüklerimizden kalmış bir belge yok maalesef,büyükannemin anlattıkları var sadece. Sultanın marangoz mesleği icra ettiğin ilk ondan duymuştum. Büyük annem 18 yaşına kadar Yıldız sarayında yaşadı. Ta ki Cennetmekan Sultan ihtilalden haberdar olunca saraydaki herkesi gönderene kadar...
Muratkaradeniz
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Mesajgönderen Muratkaradeniz » 18 Ara 2011, 20:03

ALLAH Razı olsun teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için. Elimizde büyüklerimizden kalmış bir belge yok maalesef,büyükannemin anlattıkları var sadece. Sultanın marangoz mesleği icra ettiğin ilk ondan duymuştum. Büyük annem 18 yaşına kadar Yıldız sarayında yaşadı. Ta ki Cennetmekan Sultan ihtilalden haberdar olunca saraydaki herkesi gönderene kadar...
Muratkaradeniz
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Dön Yeni Üyelerimiz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir