Moderatör Olmak İstiyorum

Sitemiz hakkındaki görüş, tavsiye, şikayet ve problemlerinizi yazabileceğiniz forum bölümü.

Mesajgönderen Hüdavendigâr » 16 Kas 2008, 16:08

Evet sitede Modaretör olmak istiyorum. Kime, nereye başvuracam ?

Böyle bir başlık açsa yönetimde bizde başvursak

Benim bir hayalim var; moderatör olmak. Sonra admin olup sitenin yönetimini ele geçirmek suretiyle darbe yapmak
En son Hüdavendigâr tarafından 16 Kas 2008, 16:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bir yıldız gibi kayıp gitti, ardından milyonlar geliyor...
Kullanıcı avatarı
Hüdavendigâr
Gayretkar Üye
Gayretkar Üye

Mesajgönderen Yılmazer » 16 Kas 2008, 16:27

Hayali moderatör olup, junta yöntemiyle siteyi ele geçirme gayesini taşıyan sayın Hüdevandigar,

Efendim size hatırlatırım: Gelişim ve yeni açılımlar için her şeyi devletten (yönetimden) beklememek gerekir.Haksız mıyım?.Lütfen bize var olan, süregelen Türkiye manzarası çizmeyin. Mağlumunuz sitemiz oldukça yeni ve gelişim aşamasındadır.Üyelerin katılım ve katkılarıyla inşallah istenilen seviyeye gelecektir.Eğer sizde de böyle bir niyet,amaç, gaye.erek hulasa ediyorsa, buyrun.İsteğinizi yetkili merciilere bildirin.Darbe ve devrim/devirmeye gerek kalmadan, hayalinize kavuşun.( 68leri,80leri bizlere tekrar yaşatmayın lütfen)...Hayaliniz yolunda emin ve sağlam adımlarla yürümeniz temennisiyle, saygılarımla...
Gün gelecek geleneklerin katýlýðýný O Peygamber kýracaktý
Henüz uzaktý o günlerden ne yazýk ký Kays'ýn çaðý...
Yılmazer
Gayretkar Üye
Gayretkar Üye

Mesajgönderen Hüdavendigâr » 16 Kas 2008, 16:44

Vay vay vay. Bu ne şiddet, bu ne celal? Celali İsyanından beri böyle bir sertlikle karşılaşmamıştım. Bir isteğim vardı ve bunu dile getirdim. Sonuç mu? Sonuç bir üstteki mesajda.

Yönetimin tamamını elinizde tutup, istediğiniz şekilde at koşturma hevesi içerisinde bulunan burjuvazi bir tutum içerisinde olup, isteğimi en ağır ve resmi bir dille geri çevirmeniz beni sinirlendirip, üzdü. Ben, sizden destek beklerken sizin yaptığınıza bir bakın.

Ahanda şuraya yazıyorum. Bir gün en üst seviyede yönetime gelip, sizin gibi işçi sınıfını her fırsatta ezmeye çalışan yöneticileri, forumun en orta mekanında ibreti alem için sallandıracağım. Sözümü yabana atmayınız. Hack bilgim yetersiz seviyede olabilir. Ama bu beni yıldırmayacaktır.

Kılıçlar kınından çıktı. Bunun sonucunda hezimete uğrayacağınız aşikar. Zaten dayanağınızın en büyüğü olan kapitalizm çöktü. Diğer dayanaklarınızında yok oluşunu göz yaşları içerisinde seyredeceksiniz.
Bir yıldız gibi kayıp gitti, ardından milyonlar geliyor...
Kullanıcı avatarı
Hüdavendigâr
Gayretkar Üye
Gayretkar Üye

Mesajgönderen s0nn3 » 14 Nis 2009, 19:49

Yok kardeşim seni yönetici olarak almıyoruz. Üye olarak lazımsın bana.
s0nn3
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Dön Şikayet ve Dilek Kutusu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir