Kimseye külfet vermek niyetinde deðilim. Evet, kimseler demeden ben kendime cevabýmý verdim, doðrudur. Arife tarif ne hacet, bir iþaret yeter babýnda oldu gibi sanki..
...

kemterani yazdı:QUOTE(kemterani @ Oct 30 2008, 02:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>Merhabalar hoþhendin mitajaný.Neo burda da mý fiþlemeye geldin bizi![]()
Hoþbulduk sayýn kemterani. Ne fiþlemesi efenim, nereden çýkarýyorsunuz bunlarý?Evham yapýyorsunuz efenim evham...

mit_ajanýný_arýyor yazdı:QUOTE(mit_ajanýný_arýyor @ Oct 30 2008, 02:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>Efendim istemiyorsanýz giderim...Kimseye külfet vermek niyetinde deðilim. Evet, kimseler demeden ben kendime cevabýmý verdim, doðrudur. Arife tarif ne hacet, bir iþaret yeter babýnda oldu gibi sanki..
Yok efendim istememek haddimemi düþmüþhoþgelmiþsiniz......... safalar getirmiþsiniz...... iyiki gelmiþsiniz ki sizin onca iþinizin arasýnda bize vakit ayýrmanýz bile bizi onore etmeye yeter....malum sizin engin bilgilerinize ihtiyacýmýz var
![]()
selam ve duayla...........caným arkadaþým doðum günün kutlu olsun..yeni yaþýn hayýrlý olur inþ.yeni yaþýnda sevdiðin insan(lar)la olman için inan bana dua ediyorum..
kardeþin kevser(5 kasým 2008)

kevser yazdı:QUOTE(kevser @ Oct 30 2008, 02:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>Yok efendim istememek haddimemi düþmüþhoþgelmiþsiniz......... safalar getirmiþsiniz...... iyiki gelmiþsiniz ki sizin onca iþinizin arasýnda bize vakit ayýrmanýz bile bizi onore etmeye yeter....malum sizin engin bilgilerinize ihtiyacýmýz var
![]()
selam ve duayla...........
Hoþbulduk efenim, safa gördük..

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir